KATALOG AIT BROJ 17

POSETIOCI

Imamo 101 gostiju na mreži

TUPANJAC MD - FUTOG

PETKUS Balkan d.o.o.

KOMPANIJE PRIJATELJI

VIKEND U VOJVODINI

LUDOŠKO JEZERO

Opširnije...
 
GORNJE PODUNAVLJE

Opširnije...
 
GIBRALTAR NA DUNAVU

Opširnije...
 
LABUDOVO OKNO

Opširnije...
 
HLEB NAŠ ...

Opširnije...
 
SREMSKI KARLOVCI

 

Opširnije...
 
"ZELENI DVOR "

Opširnije...
 
DOĐITE KOD PRIJATELJA

Opširnije...
 
Baner

Baner

CENE NA BERZI

TRŽIŠTE

 

Oštar pad na tržištima juče u okruženju, uključujući i dalji pad eura ( Euro/US dolar= 1: 1.1337). Cena pšenice beleži pad gotovo 3 € / t, usprkos što je sporazum potpisan u Ukrajini između vlade i velikih trgovaca koji će ograničiti izvoz od 1,2 miliona tona za ostatak kampanje.

Opširnije...

TRŽIŠTE

 

Pad eura je element koji dominira trenutno na tržištu, a očekuje se da će se povećati početkom nedelje nakon izbora u Grčkoj. To rezultira povećanjem cene na berzama. Na međunarodnoj sceni aktivnost je relativno mirno., otkup je povećan za Južnu Koreju - 168 000 t kukuruza.

Opširnije...

CENE NA BERZI 19-23.01 2015.

cene nA BERZIStanje na deviznom tržištu postaje dominantni faktor koji kreira ukupnu atmosferu na robnom tržištu. Veoma agresivan rast dolara koji je od početka godine porastao za čitavih 8,35% u odnosu na dinar, sve tržišne aktere je u velikoj meri primorao na apstinenciju dok se ovo tržište konačno ne stabilizuje, ili bar malo primiri.

Opširnije...

TRŽIŠTE - PROCENE ZA SEZONU 2014/15.

Prognoza ukupne svetske  proizvodnje žitarica u sezoni 2014/15 je povečana za 12 Mil.t, na rekordnih 2,002 Mil.Globalne zalihe žitarica, predviđa se,  premašiće   pređašne za 30 Mil.t , na 432 Mil.t, najviše u poslednjih 30-ak godina.

Opširnije...

TRŽIŠTE

 

Slabost eura i geopolitička situacija u Rusiji i dalje su ključni za operatere i kretanja na tržištu. Kukuruz na tržištu i dalje je pod pritiskom, a sada beleži cene na nivou kraja novembra 2014. 

Opširnije...

TRŽIŠTE

Evropska tržišta beleže izvesnu stabilnost, podržano  padom vrednosti evra koji je prešao prag od 1,15 US dolara za evro. Pad eura  će povećati izvozne konkurentnosti žitarica iz Evrope. Kiše ustrajava u Maleziji koja i dalje ometa razvoj plantaža palmi.

Opširnije...

CENE NA BERZI 12-16. 01 2015.

 

cene nA BERZIPrva puna radna nedelja u 2015. godini je protekla u okvirima očekivanih predviđanja i to kako sa aspekta obima prometa, tako i sa aspekta cenovnih dešavanja. Promet od 2.116 tona robe je  2,3 puta veći od prometa

Opširnije...

TRŽIŠTE

Cene u Čikagu padaju kao reakcija na  USDA izveštaj koji je potvrdio dobar urod za sve žitarice. Raspoložive zalihe će  u velikoj meri pokriti globalnu potražnju. Jedini elementi podrška daljne povećanja cene su ograničenja ruskog izvoza i strahovi u vezi sa klimatskim uslovima i zimske nedaće u SAD-u.

Opširnije...

Još članaka...

SAVETI DELTA AGRARA

NAJBOLJE

 

 

 

Kursna Lista

Medijski sponzori

http://agrodan.org/templates/rhuk_milkyway/images/mw_joomla_logo.png

Vremenska prognoza

PREGLED

Članovi : 11
Sadržaj : 5461
Broj pregleda članka : 5227210

VIKEND ZA VAS

SREBRNO JEZERO

Opširnije...
 
BANJA "ŽDRELO"

Opširnije...
 
RUJ I ZVONAČKA BANJA

Opširnije...
 
OPLENAC

Opširnije...
 
TREBINJE, MANASTIR TVRDOŠ

Opširnije...
 
GAMZIGRAD

Opširnije...
 
VRMDŽA 21.12 2012.

Opširnije...
 
TARA - VAŠ SAN

jezero perucac pogled planina tara

Opširnije...