KATALOG AIT BROJ 17

POSETIOCI

Imamo 253 gostiju na mreži

TUPANJAC MD - FUTOG

PETKUS Balkan d.o.o.

KOMPANIJE PRIJATELJI

VIKEND U VOJVODINI

LUDOŠKO JEZERO

Opširnije...
 
GORNJE PODUNAVLJE

Opširnije...
 
GIBRALTAR NA DUNAVU

Opširnije...
 
LABUDOVO OKNO

Opširnije...
 
HLEB NAŠ ...

Opširnije...
 
SREMSKI KARLOVCI

 

Opširnije...
 
"ZELENI DVOR "

Opširnije...
 
DOĐITE KOD PRIJATELJA

Opširnije...
 
Baner

Baner

Vesti iz poljoprivrede

^ NOVI^ NOVAC NA TRŽIŠTU EU

Evropska centralna banka je 22. januara najavila masovni otkup duga u iznosu do 1.140 milijardi evra. Cilj te mere je da se podstakne posustala ekonomija zone evra i smanji rizik od deflacije. Guverner ECB Mario Dragi kazao je da očekuje da se inflacija polako povećava u 2015. i 2016, ali je i upozorio članice zone evra da moraju

Opširnije...

BIOFACH

BIOFACH 2015 - Vodeći svetski sajam za organsku hranu od 11-14.2.2015. Organski uzgojeni proizvodi su više od nalepnice ili potvrde koja garantuje način proizvodnje. To je potvrda organskih sastojaka za kvalitet i potvrda za odgovorno korištenje prirodnih resursa.

Opširnije...

DOBAR DAN DOMAĆINE

Na skupu "Dobar dan domaćione" - autor Aleksandra Mihajlović. "Trudili smo se da novac koji imamo učinimo lako dostupnim i nastavljamo praksu finansiranja investicija „jedan na jedan”, rekao je pokrajinski sekretar  za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški

Opširnije...

SAVETOVANJE VOĆARA "GRUŽA AGRAR 2015"

Veliki stručni skup o voćarstvu organizuje  Gruža agrar  31, . januara 2015.  ( subota). Pozivamo Vas da prisustvujete savetovanju, unapredite proizvodnju, primenite nova znanja u uzgoju voća i družite se sa svojim kolegama - voćarima. Dobrodošli

Opširnije...

DOBAR DAN DOMAĆINE

 

"DOBAR DAN DOMAĆINE" - DIREKTAN TV PRENOS RTV 2 od 10 časova.. Organizatori su  predstavili list “Gazdinstvo”, koji je posvećen temama na ovom savetovanju.

Opširnije...

IPARD PRIORITETI

Prioriteti IPARD programa su:

1. Poboljšanje tržišne efikasnosti i primena EU standarda; 2. Pripremne aktivnosti za mere razvoja poljoprivrede i zaštite životne sredine - Leader-a; 3. Razvoj ruralne ekonomije

Opširnije...

PENZIONO OSIGURANJE U EU

U Evropskoj uniji postoje vrlo različita rešenja za penzije poljoprivrednika. Ova rešenja proizilaze iz nacionalne tradicije. Ne postoji jedinstvena zakonska regulativa za sve zemlje članice, već postoji razlika od zemlje do zemlje članice EU.

Opširnije...

IPARD NA DUGAČKOM ŠTAPU

Kada će doći IPARD u Srbiju?          Osnovni uslov za pristup Srbije IPARD programu je bio je dobijanje statusa kandidata za ulazak u Evropsku uniju. Taj uslov je ispunjen 1.03.2012 .godine. Međutim, još 2003.godine pred Srbiju i druge kandidate su postavljeni  i sledeći uslovi: 

Opširnije...

ZAKON O FINASIRANJU

 

Usvojeni Zakon o finansiranju i obezbeđenju finansiranja poljoprivredne proizvodnje objavljen je pre mesec dana, a primenjivaće se od polovine godine. Ceo tekst Zakona objavljujemo u  listu Gazdinstvo (str. 30-33) da bi poljoprivrednici detaljno mogli da vide o kakvoj je pogodnosti reč.

Opširnije...

VELIKI SLAVSKI POPUST U RODA MEGAMARKETIMA

VELIKI SLAVSKI POPUST U RODA MEGAMARKETIMA - RODA Megamarket pripremio je velike slavske popuste i sniženja, u svojim prodajnim objektima, za sve svoje potrošače. Odlična i bogata ponuda proizvoda po sniženim cenama trajaće od 16 do 20. januara, a potrošači će moći da kupovinom određenog proizvoda, drugi proizvod dobiju za samo jedan dinar.

Opširnije...

DELTA AGRAR I PIONEER - NOVI UGOVOR

BanerNovi trogodišnji ugovor Delta Agrara i Pioneer Hi-Breda. Kompanija Delta Agrar nastavila je uspešnu saradnju sa kompanijom Pioneer Hi-Bred, sa kojom je potpisala novi trogodišnji ugovor o distribuciji.

Opširnije...

ZAKON O PREDFINANSIRANJU

Ovim zakonom uređuje se ugovor o finansiranju poljoprivredne proizvodnje i registrovanje ovih ugovora, zaloga na budućim poljoprivrednim proizvodima kojom se obezbeđuje naplata potraživanja po ugovoru o finansiranju poljoprivredne proizvodnje, registrovanje i pravno dejstvo

Opširnije...

EU I GMO - nova direktiva

Evropska unija na putu je da novim propisom, koji će početi da se primenjuje na proleće, dozvoli članicama da na svojoj teritoriji ograniče ili zabrane gajenje kultura koje sadrže genetski modifikovane organizme (GMO).

Opširnije...

INTERASPA 2015.

"Interaspa", Međunarodni sajam šparoge, povrća, jagodičastog voća, održaće se 14. i 15. januara  u hali 13 sajma u Hannoveru. Više od 200 izlagača, predstavit će svoje proizvode i inovacije.

Opširnije...

ETANOL DRŽI CENU KUKURUZA

Tržište kukuruza: proizvodnja američkog etanola održava cene. Prema USDA (Ministarstvo za poljoprivrednu SAD), 131 Mt, tj. 35% američke proizvodnje kukuruza i 13% svetske proizvodnje namenjeno je proizvodnji etanola u Sjedinjenim Američkim Državama u 2014/15.

Opširnije...

POŠTOVANI PRIJATELJI

Poštovani prijatelji,

sa početkom Nove 2015.godine i sajt kreće sa novim izgledom. Pogledajte demo verziju, pišite nam kako Vam se dopada, predložite nove ideje - da zajedno stvaramo portal o poljoprivredi i svetu u kome živimo.

Opširnije...

Još članaka...

SAVETI DELTA AGRARA

NAJBOLJE

 

 

 

Kursna Lista

Medijski sponzori

http://agrodan.org/templates/rhuk_milkyway/images/mw_joomla_logo.png

Vremenska prognoza

PREGLED

Članovi : 11
Sadržaj : 5441
Broj pregleda članka : 5188509

VIKEND ZA VAS

SREBRNO JEZERO

Opširnije...
 
BANJA "ŽDRELO"

Opširnije...
 
RUJ I ZVONAČKA BANJA

Opširnije...
 
OPLENAC

Opširnije...
 
TREBINJE, MANASTIR TVRDOŠ

Opširnije...
 
GAMZIGRAD

Opširnije...
 
VRMDŽA 21.12 2012.

Opširnije...
 
TARA - VAŠ SAN

jezero perucac pogled planina tara

Opširnije...