POSETIOCI

Imamo 117 gostiju na mreži

KOMPANIJE PRIJATELJI

nutri fos 3.gif - 20.07 Kb

goeweil_agroinfotel_110x110.gif - 20.08 Kb

 

VIKEND U VOJVODINI

LUDOŠKO JEZERO

Opširnije...
 
GIBRALTAR NA DUNAVU

Opširnije...
 
LABUDOVO OKNO

Opširnije...
 
HLEB NAŠ ...

Opširnije...
 
SREMSKI KARLOVCI

Opširnije...
 
"ZELENI DVOR "

Opširnije...
 
DOĐITE KOD PRIJATELJA

Opširnije...
 
BARANDA

Opširnije...
 
Baner
Baner

Povrtarstvo

Još članaka...

KALEM POVRĆA

U poslednje vreme veliki broj poljoprivrednih proizvođača koji su savladali tehniku kalemljenja i imaju adekvatne uslove, bave se kalemljenjem povrtarskih kultura. Kod nas najčešće se kaleme povrtarske kulture iz porodica Solanaceae i Cucurbitaceae.

Opširnije...

RUKOLA

Rukola je jednogodišnja zeljasta biljka iz familije Brasiccaeae (kupusnjača). Kod nas je gotovo nepoznata, iako divlje forme rukole rastu po našim baštama i poljima, kao korovske biljke. Rukola spada u grupu lisnatog povrća,

Opširnije...

KROMPIR I KOROVI

Korovi predstavljaju znaĉajan problem pri uzgoju krompira. Gotovo uvek su prisutni na parcelama gde se uzgaja krompir i priĉinjavaju velike i neprocenjive štete. Njiva gde nameravamo da sadimo krompir najĉešce sadrži mnoštvo semena i podzemnih organa

Opširnije...

LUKOVA LISNA BUVA

Lukova lisna buva je polifagna vrsta. Osim što napada polifagne biljke, napada kupus, rotkvicu I neke korovske biljke. Aktivna je od ranog proleća do jeseni pa su biljke tokom cele godine izložene napadu.

Opširnije...

PRED SETVU

Ukoliko je izostalo osnovno đubrenje u toku jeseni na parcelama predviđenim za setvu i sadnju povrtarskih kultura u proleće, posebnu pažnju trebalo bi posvetiti predsetvenom đubrenju kao i prihrani u kasnijem periodu.

Opširnije...

PERŠUN

Peršun se gaji zbog zadebljalog korena i aromatičnog lišća koje se koristi kao dodatak jelima. Razlikuju se dva varjateta lišćara: postoje sorte sa normalnom građam lišća, sličnom onoj kod korenjaša, i sorte kovrđžavog lišća.

Opširnije...

PIKIRANJE RASADA

Pikiranje rasada ima praktičan značaj,jer omopgućuje da se odgaje i rasade odraslije biljke koje će znatno ranije stići na rod. Odlučujući doprinos kvalitetu rasada može Vam doneti organski proizvod BIOPLANT FLORA.

Opširnije...

ORGANSKA PROIZVODNJA

Pokrenuta je inicijativa daljeg povećanja površina pod uzgojem biljaka u uslovima ogranske proizvodnje. Đubriva koja se koriste u organskoj proizvodnji su: zelenišno đubrivo i pokrovni (međusezonski ) usev, stajnjak, kompost i mulj.

Opširnije...

SOVICE

Kod nas postoje ,u pogledu vremena pojave i broja generacija,dve glavne grupe podgrizajućih sovica. Prva grupa ima svega jednu generaciju godišnje, a njene gusenice javljaju se i počinju nanositi štete već početkom aprila.

Opširnije...

MOŽDA DUVAN ?

Gajiti duvan? Siguran plasman, ali puno ljudskog - živog rada. Razmislite. Za uspešnu proizvodnju duvana neophodan je zdrav i ujednačen rasad. Kada su u pitanju Virdžinija i Berlej, najbolje je da se primenjuju plivajući – floting sistemi,

Opširnije...

SAVETI DELTA AGRARA

AKCIJE, POPUSTI, KREDITI

NAJBOLJE

 

 

 

 

 

 

Kursna Lista

Medijski sponzori

http://agrodan.org/templates/rhuk_milkyway/images/mw_joomla_logo.png

Vremenska prognoza

PREGLED

Članovi : 22
Sadržaj : 4418
Broj pregleda članka : 3511704

VIKEND ZA VAS

BANJA "ŽDRELO"

Opširnije...
 
RUJ I ZVONAČKA BANJA

Opširnije...
 
OPLENAC

Opširnije...
 
TREBINJE, MANASTIR TVRDOŠ

Opširnije...
 
GAMZIGRAD

Opširnije...
 
VRMDŽA 21.12 2012.

Opširnije...
 
TARA - VAŠ SAN

jezero perucac pogled planina tara

Opširnije...
 
KAMENA GORA

 

Opširnije...